Τα φυτά μας

Τα νεαρά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) φυτά μας είναι σε ειδικό γλαστράκι διαστάσεων 10 Χ 10 Χ 17 εκατοστά στο οποίο το ριζικό σύστημα αναπτύσσεται ιδανικά για την μεταφύτευση σε μεγάλη γλάστρα, στον κήπο ή στο χωράφι.

Από τέλος Απριλίου μέχρι και το τέλος Σεπτέμβρη τα Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) φυτά έχουν φύλλα και μεταφυτεύονται με τις ρίζες καλυμμένες όπως είναι στο γλαστράκι τους (αφαιρούμαι το γλαστράκι βέβαια).

Τον χειμώνα τα φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) μπορεί να μεταφυτευτούν γυμνόριζα, χωρίς το χώμα από το γλαστράκι ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δώσουμε.

Ότι τρόπο επιλέξουμε από τους παραπάνω να είστε σίγουροι ότι τα φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) έχουν αναπτυχθεί τέλεια σε μέγεθος αλλά και σε σχήμα για την καλλιέργεια που προορίζονται.

Δηλαδή για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε μια συστηματική καλλιέργεια γραμμική Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) όπως τα αμπελοειδή δεν θα πρέπει να διαθέτουν δύο τρεις βλαστούς που ξεκινούν μέσα από το χώμα αλλά το φυτό Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) θα διαθέτει ένα κεντρικό βλαστό προδιαμορφωμένο για την καλλιέργεια σας.

Τα παραπάνω αναφέρονται γιατί παρατηρήσαμε ότι πολλοί πουλάνε φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) τα οποία απλά έχουν βλαστήσει χωρίς να ενδιαφέρονται αν όντως είναι κατάλληλα για κάθε καλλιέργεια.

Γενικά πάντως να ξέρετε ότι, είναι άλλο πράγμα να φυτέψουμε στον κήπο ή σε μία γλάστρα και εντελώς διαφορετικό στο χωράφι και να περιμένουμε να πάρουμε εισόδημα.