Ποίοι Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, στο Βραχάτι Κορινθίας, που πιστέψαμε στις προοπτικές της καλλιέργειας του φυτού Γκότζι Μπέρι (Goji Berry).

Αναζητήσαμε φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), αλλά και πληροφορίες για την καλλιέργεια του φυτού Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) στην περιοχή μας και απογοητευτήκαμε.

Βρήκαμε να πωλούνται φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) παντού, που απλά τα αποκαλούσαν Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), χωρίς να ξέρουν τίποτα συγκεκριμένο και έγκυρο. Όλες οι πληροφορίες που μας έδιναν για το φυτό Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), ήταν από το internet και κανείς δεν είχε προσωπική εμπειρία, από δική του καλλιέργεια Γκότζι Μπέρι (Goji Berry).

Αποφασίσαμε λοιπόν, να δημιουργήσουμε το δικό μας πειραματικό φυτώριο Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), με σκοπό να βγάλουμε κατάλληλα φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) και να ξεκινήσουμε εμείς πρώτοι την καλλιέργεια τους.

Σήμερα μπορούμε να παράγουμε φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) από σπόρους και μοσχεύματα τα οποία, είναι πλέον δοκιμασμένα από εμάς τους ίδιους.

Παράγουμε και διαθέτουμε επίσης στην αγορά, εκτός από φυτά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), καρπούς Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) φρέσκους (νωπούς) ή αποξηραμένους από την δική μας καλλιέργεια Γκότζι Μπέρι (Goji Berry).

Σύντομα επίσης, θα διαθέτουμε στην αγορά την παραγωγή Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) και των συνεργατών μας, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος μας είναι, το egoji.gr, να γίνει το κυρίαρχο όνομα για την επιτυχή ανάπτυξη, της καλλιέργειας αλλά και της επεξεργασίας του Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), στη χώρα μας.

Το όνομα EGOJI, σύντομα θα αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο όνομα στο χώρο της διάθεσης φυτών Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), της καλλιέργειας του Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), της φυτοπροστασίας του Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), της επεξεργασίας αλλά και της διάθεσης των καρπών Γκότζι Μπέρι (Goji Berry), στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Είμαστε αφοσιωμένοι πλήρως στο σκοπό μας και δραστηριοποιούμαστε μόνο στην επιτυχή καλλιέργεια του Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) στη χώρα μας.

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη, σε όποιον πιστεύει, όπως πιστεύουμε και εμείς, ότι η καλλιέργεια του Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) στη χώρα μας, έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν επιθυμείται περισσότερες λεπτομέρειες και ολοκληρωμένη συνεργασία, για την καλλιέργεια του εκπληκτικού φυτού Γκότζι Μπέρι (Goji Berry).